Burada da hiç merak etmeyeceğiniz fotoğraflar paylaşıyorum

Instagram

Thursday, December 20, 2012


Bi müzik alabilir miyim ?





  Yanındayken bile özlediğin, onsuz bir dakikayı bile saatler geçiriyormuş gibi hissettiğin diğer yarının senden tek kelime bile etmeden gittiği zamanlar. Bir birlikteliği birliktelik yapan vazgeçilmez parçanı her an yanında aramak değil miydi tek istediğin, ondan kalan küçücük bir eşyaya bile sımsıkı sarılmak ve onunla uyumak.sırf sevgilinin kokusunu yanında hissedebilmek ve zaten her gece rüyaya giren sevgiliyi daha çok yanında hissedebilmek için. her saniye görmek istemek; her dakika birlikte olduğunuz günleri düşünmek… ve sonra döneceği günü hayal etmek… ona sımsıkı sarılacağına ve asla bırakmayacağına yemin etmek… sonsuza kadar birlikte olacağınızı düşlemek.. yokluğunda yerini deterjan kokusu almasin diye üzerinde yattığım çarşafı ve yastık kılıfını kokusana kadar kullanmak, odada senin kokunu bir yerde yakalayacağım diye sadece algıda kokuya konsantre olmak ve en kötüsü, kendini bir anda eksik rezil rüsva hissetmek

Sonra birden..


Ölüceksin gibi geliyor. Ama sonra bir bakıyorsun yaşayabiliyormuşsun.

Olmayınca olduramıyorsun.

Onsuz gülmek zor diyorsun. Sonra arkadaşlarının yanında manzarayı dondurup bakıyorsun kendine: Gülüyorsun

Kurduğun planlardan çıkartıyorsun onu önce. “onsuz ne yaparım” desen de kendine yapacak yeni şeyler buluyorsun.

Onun başkalarıyla olması canını acıtıyor. Ama en nihayetinde aklından silmeyi başaracaksın. Bunu başardığında artık eve koşa koşa gelip onu kolaçan etmediğinde..Rahatlayacaksın. Önce ona ulaşamamak koyacak. Sonra gözlerin artık onu aramayacak.

“O bile….” diye başlayıp kurduğun tüm cümlelerden vazgeçeceksin sonra. Bile bağlacını kullanmayacaksın Onun için.”O bile gitti” değil, “O gitti” çünkü

Sen yine kapı eşiğinde kaldın

Peşinden gitsen sokakta kalırsın. içeri girsen gözün arkada ha bir de içinde ukte kalır HAZMEDEMEZSİN.

Numarasını, fotoğraflarını sileceksin telefondan. Hatta hattını bile değiştirebileceksin

Bir bakacaksın bir gece uyurken onu değil de başkasını düşünüyorsun.

Kızmayacaksın sonra Ona. Seni terk etmesini bile hazmedebileceksin. Belki uzun zaman sonra, ama başarıcaksın. Sonraki mutluluğu hayal et..

Ama bu sadece sevdiğini zannettiğin oyunlarda bu kadar kolay olur.

Zannetmedim

Sevdim

Sevmiştim

Gururum beni iki dakika yalnız bırakacaksa

SEVİYORUMDA ..

işte bu yüzden işler bahsettiğim kadar kolay olmuyor..

yinede kolay gelsin..



2 comments :

  1. Sonra birini tanırsın, önce zamanını alır sonra aklını en son kalbini alır. sonra sen sen olmaktan çıkarsın. işin sonunda yine yalnız kalırsın eski haline dönmek istersin ama bakarsın ki şarkılarda söylendiği gibi sen eski sen değilsindir.

    ReplyDelete